top professionel

mandestrip

Mandestrip til kræsne damer

Mandestrip bestilles nemt og enkelt hos Mr. Pink
Pick your hunk og book nemt online

Mandestrip til polterabend, fødselsdag, tøseaften mv.
Uanset hvilket arrangement du står for at arrangere, er Mr. Pink’s mandestrippere klar til at levere underholdningen.
Mr. Pink’s mandestrippere er alle professionelle og veltrænede mænd, med masser af smil på læben og glimt i øjet.

Læs mere...

Når du skal vælge en mandestripper, er det vigtigt at vælge en professionel en af slagsen. Der eksisterer eksempler på forkerte valg med fatale konsekvenser…

Pas på hobby mandestrippere!

Der findes ikke særlig mange mandlige striptease artister i Danmark – og kun ganske få professionelle…
Du bør vogte dig for det vi i branchen kalder ‘hobby mandestrippere’ – mænd der mest tager ud og stripper for sjov.
Disse har sjældent et gennemført show, og har kun begrænset erfaring med at optræde.
Vælger du at booke en hobby mandestripper, kan du let risikere en spoleret aften. Dette kan en del danskere desværre bekræfte.
Det værste eksempel vi har set gennem tiderne, er tilbage fra 2004, hvor en ‘hobby mandestripper’ endte med at skyde øjet ud på den kommende brud til hendes polterabend.
Pågældende mandestripper savnede den professionalisme som kendetegner de striptease artister du finder her hos Mr. Pink.

Skidt og kanel

Heldigvis er det sjældent det går så galt, som i ovennævnte eksempel. Faktisk er ovennævnte eksempel, eneste eksempel hvor en person er kommet til skade som konsekvens af en mandestrippers ansvarsløse optræden.
Men mindre kan også gøre det, og føre til at aftenen får et uheldigt udfald, og ikke bliver ligeså perfekt som tiltænkt…

På grund af det begrænsede udvalg – og manglen på en egentlig fagorganisation – kan hvem som helst byde sig til som mandestripper. Og for dig som står for at arrangere en festlig aften, hvor hoved indslaget er et mandestrip show, kan det være vanskeligt at gennemskue hvad der er skidt og hvad der er kanel…

Mr. Pink vil ikke være den der gør sig til dommer over, hvornår en mandestripper kommer i kategorien ‘skidt’ og hvornår han kommer i kategorien ‘kanel’ – især fordi dette også er en subjektiv vurdering – men fire spørgsmål du kan stille, og hvortil svarene kan guide dig rundt i virvaret, giver Mr. Pink gerne…

1. AKTUEL…?

Først og fremmest bør du se på, om den mandestripper du overvejer at bestille, er med hos et strip bureau. Om han er ‘aktuel’, så at sige…
Finder du en mandestripper som kun eksponeres fra egen private hjemmeside, og ikke findes hos nogen strip bureauer overhovedet, er der givetvis en sammenhæng.
Som sagt eksisterer der ikke nogen egentlig fagorganisation, men nogle af de eksisterende strip bureauer fungerer alligevel lidt som sådanne. I hvert fald kan du godt gå ud fra, at et etableret strip bureau ikke gider promote en artist, som giver bureauet en masse problemer i form af klager fra kunderne.

Der er dog ingen regler uden undtagelse, hvilket også gælder her. Sagen er nemlig, at strip bureauer er lidt som paddehatte i en skovbund – den ene dag dukker de op ud af det blå, og den næste er de væk igen. Derfor skal du undgå ‘paddehatte bureauerne’ og se efter de etablerede strip bureauer, når du er på udkig efter en professionel mandestripper.

2. DOBBELTROLLE…?

Et etableret strip bureau er et bureau som har eksisteret i en årrække, og som dagligt arbejder med at booke artister ud. De bureauer begrænser sig til ‘Strip Danmark’, ‘Dansk Showservice’, ‘Stripbooking.dk’ og så selvfølgelig ‘Mr. Pink Striptease Entertainment’.
Sidstnævnte kommer dog i en kategori som der også bør advares imod, nemlig der hvor en striptease artist har fundet på selv at starte bureau, og således indtager en dobbeltrolle som artist og bureau ejer.
Mr. Pink fungerede i mange år som artist – og kunne bookes via alle de etablerede og velrenommerede bureauer – inden han startede sit eget strip bureau.
Forskellen på Mr. Pink og de andre bureauer, som startes op af en fungerende artist, er, at Mr. Pink var trådt tilbage som aktiv mandestripper, da ‘Mr. Pink Striptease Entertainment’ i 2012 blev lanceret som et strip bureau, og dermed har Mr. Pink aldrig haft en egentlig dobbeltrolle.

Når en fungerende artist finder på at starte et strip bureau, skyldes det ofte, at artisten har vanskeligt ved at slå igennem hos de etablerede bureauer, og følgelig vælger at gå egen vej.

3. SIDSTE SALGSDATO OVERSKREDET…?

Det her med ‘at træde tilbage’ – som Mr. Pink gjorde INDEN han startede bureau – er også et element du bør have med i dine overvejelser. Det er nemlig sådan, at visse mandestrippere har svært ved at acceptere, at pensionsalderen for en mandestripper begynder noget før end den gør hos en kontorfuldmægtig i socialministeriet.
Derfor er det relevant at spørge: har han overskredet sidste salgsdato?

50-ÅRIG MANDESTRIPPER

At mandestripperen har rundet de halvtreds behøver ikke være et issue til det arrangement du er ved at stable på benene. Er det fx mormors halvfjerds års dag der skal fejres, så gør det nok mindre at den bestilte mandestripper er en moden herre med niogfyrre og fire fjerdedele år på bagen. I mormors øjne vil den hyrede charmør stadig være et stykke gufkød i sine velmagts dage.

EN KOMISK PARODI

Men er vi ude i en polterabend – og vel at mærke brudens første (og forhåbentligt eneste) – så kan det godt virke en smule anmassende, når den til lejligheden bestilte underholdning viser sig at være en indbildsk charlatan, som ikke har fjerneste forståelse for den forlegenhed han skaber, når forsamlingen ikke rigtig kan gennemskue om showet er mandestrip, eller en komisk parodi på Donald Trump.

Endnu værre – for ikke at sige direkte patetisk – bliver det, når mandestripperen vrider sine dobbelt boneloc reparerede hofter foran pigebarnet til hendes 18 års fødselsdag.

LAP DANCE FIFTY

De fleste mandestrippere er heldigvis flittige med morgengymnastikken, og holder sig i fysisk god form, men det er alt andet lige de færreste, i de voksnes rækker nyligt indtrådte, piger, som synes dagens højdepunkt er, når en halvtredsårig mand giver hende en lap dance.

Vist kan en midaldrende mand være sexet, og mon ikke en mand som Brad Pitt den dag i dag kan vække beundring hos unge kvinder. Men noget andet er, når en halvgammel mand med svajende og vridende bevægelser afklæder sig tøjet i takten til rytmisk musik.
Der er en naturlig årsag til at det var Channing Tatum der fik rollen som ‘Magic Mike’ og IKKE Brad Pitt – og den naturlige årsag kan aflæses direkte på de herrers dåbsattester.

4. BILLIG MANDESTRIP…?

En sidste ting du bør have for øje, er, hvordan mandestripperen ‘sælger sig selv’…
Er det “billigt”, ja så er det højst sandsynligt også et ‘billigt show’ du får.

Det kan også være han forsøger sælge den på kvantitet, at showet har en varighed ud over det normale, og du på den måde får MERE for pengene.
Lidt ligesom en restaurant der reklamerer med ‘spis så meget du vil!’ og giver indtryk af du får mere end du betaler for, upåagtet at du faktisk ikke orker at spise mere end en enkelt portion.
Sagen er, at et stripshow typisk har en varighed på ca. 12 minutter. Det lyder ikke af meget, men faktisk er det lige tilpas. Det er nemlig med strip som med et besøg på en restaurant: én portion rækker i langt de fleste tilfælde.
Vælger du et show på “40 minutter”, ja så ender du ligesom når du på restauranten vælger ‘tá selv buffeten’ – du er ved at brække dig!

ET SPØJST INDSLAG

Et stripshow – uanset om det er mandestrip eller pigestrip – er som regel tænkt som et spøjst indslag. Mandestripperen træder ind og indtager festen, og får kommende brud, fødselar, eller hvad dagens anledning nu er, bragt i centrum på en ganske underholdende måde. Mandestripperen overtager styringen af festlighederne, og opmærksomheden er på ham og det han gør. Det er både overraskende, frækt og grænseoverskridende, men samtidig muntert på alle måder.

Det muntre ophører imidlertid, dersom han fortsætter i 40 minutter…
Det var super festligt at mandestripperen kom ind og satte festen op i gear, men nu vil du og dine veninder gerne have festen tilbage, og selv styre festens videre forløb.

ONE MAN SHOW

Din drink er for længst tørret ud, og du trænger til at få fyldt op. Men mandestripperen står stadig midt på gulvet, med fuld fart på propellen, og spærrer vejen op til baren.

‘I’m sexy and I know it’ kører på repeat på grammofonen, og mandestripperen, som har været helt nøgen de sidste 30 minutter, er gået i total selvsving, og har lavet festen om til et one-man-show med kun ham!

PAKKE LØSNINGEN

Selvfølgelig kan der være arrangementer hvor et langt show er perfekt. Måske arrangerer dig og veninderne en ‘sex and the city’ fest, eller en tøseaften hvor der skal fyres op. Og så må et show gerne vare mere end 12 minutter.
Men er det der I er, så er I heller ikke ude i at spare, og købe kvantitet fremfor kvalitet. Så anbefaler Mr. Pink I bestiller en pakke med 2 – 3 friske fyre som både stripper og serverer drinks.
Den dør for jer, hvis det er ham ‘ta selv buffeten’ der skal holde den kørende.

FULL MONTY

Kvantiteten kan jo også ligge i andet end minut/krone. Måske tilbyder ‘Adonis the Cheap’ at du kan få full monty. Og så er det selvfølgelig ikke uvæsentligt at kvantiteten er i orden. Men er det der vi er, er det hele pladen fuld vi spiller, så står Mr. Pink’s drenge ikke tilbage for noget. Bevares, det er ikke normen. Drengene er vant til at gå balancegang mellem elegant og vulgært, og ved at helikopteren ikke bør flyve for lavt. Men hvis landingsbanen er kridtet op til den slags løjer, ja så har alle Mr. Pink’s drenge taget glatføre kursus. Det er netop det som er pointen. Det er professionel mandestrip det her!

Hos Mr. Pink Striptease Entertainment finder du kun top professionelle artister. Alle hobby strippere er sorteret fra!

Mandestrip til kræsne damer

Mandestrip bestilles nemt og enkelt hos Mr. Pink
Pick your hunk og book nemt online

Mandestrip til polterabend, fødselsdag, tøseaften mv.
Uanset hvilket arrangement du står for at arrangere, er Mr. Pink’s mandestrippere klar til at levere underholdningen.
Mr. Pink’s mandestrippere er alle professionelle og veltrænede mænd, med masser af smil på læben og glimt i øjet.

Læs mere...

Når du skal vælge en mandestripper, er det vigtigt at vælge en professionel en af slagsen. Der eksisterer eksempler på forkerte valg med fatale konsekvenser…

Pas på hobby mandestrippere!

Der findes ikke særlig mange mandlige striptease artister i Danmark – og kun ganske få professionelle…
Du bør vogte dig for det vi i branchen kalder ‘hobby mandestrippere’ – mænd der mest tager ud og stripper for sjov.
Disse har sjældent et gennemført show, og har kun begrænset erfaring med at optræde.
Vælger du at booke en hobby mandestripper, kan du let risikere en spoleret aften. Dette kan en del danskere desværre bekræfte.
Det værste eksempel vi har set gennem tiderne, er tilbage fra 2004, hvor en ‘hobby mandestripper’ endte med at skyde øjet ud på den kommende brud til hendes polterabend.
Pågældende mandestripper savnede den professionalisme som kendetegner de striptease artister du finder her hos Mr. Pink.

Skidt og kanel

Heldigvis er det sjældent det går så galt, som i ovennævnte eksempel. Faktisk er ovennævnte eksempel, eneste eksempel hvor en person er kommet til skade som konsekvens af en mandestrippers ansvarsløse optræden.
Men mindre kan også gøre det, og føre til at aftenen får et uheldigt udfald, og ikke bliver ligeså perfekt som tiltænkt…

På grund af det begrænsede udvalg – og manglen på en egentlig fagorganisation – kan hvem som helst byde sig til som mandestripper. Og for dig som står for at arrangere en festlig aften, hvor hoved indslaget er et mandestrip show, kan det være vanskeligt at gennemskue hvad der er skidt og hvad der er kanel…

Mr. Pink vil ikke være den der gør sig til dommer over, hvornår en mandestripper kommer i kategorien ‘skidt’ og hvornår han kommer i kategorien ‘kanel’ – især fordi dette også er en subjektiv vurdering – men fire spørgsmål du kan stille, og hvortil svarene kan guide dig rundt i virvaret, giver Mr. Pink gerne…

1. AKTUEL…?

Først og fremmest bør du se på, om den mandestripper du overvejer at bestille, er med hos et strip bureau. Om han er ‘aktuel’, så at sige…
Finder du en mandestripper som kun eksponeres fra egen private hjemmeside, og ikke findes hos nogen strip bureauer overhovedet, er der givetvis en sammenhæng.
Som sagt eksisterer der ikke nogen egentlig fagorganisation, men nogle af de eksisterende strip bureauer fungerer alligevel lidt som sådanne. I hvert fald kan du godt gå ud fra, at et etableret strip bureau ikke gider promote en artist, som giver bureauet en masse problemer i form af klager fra kunderne.

Der er dog ingen regler uden undtagelse, hvilket også gælder her. Sagen er nemlig, at strip bureauer er lidt som paddehatte i en skovbund – den ene dag dukker de op ud af det blå, og den næste er de væk igen. Derfor skal du undgå ‘paddehatte bureauerne’ og se efter de etablerede strip bureauer, når du er på udkig efter en professionel mandestripper.

2. DOBBELTROLLE…?

Et etableret strip bureau er et bureau som har eksisteret i en årrække, og som dagligt arbejder med at booke artister ud. De bureauer begrænser sig til ‘Strip Danmark’, ‘Dansk Showservice’, ‘Stripbooking.dk’ og så selvfølgelig ‘Mr. Pink Striptease Entertainment’.
Sidstnævnte kommer dog i en kategori som der også bør advares imod, nemlig der hvor en striptease artist har fundet på selv at starte bureau, og således indtager en dobbeltrolle som artist og bureau ejer.
Mr. Pink fungerede i mange år som artist – og kunne bookes via alle de etablerede og velrenommerede bureauer – inden han startede sit eget strip bureau.
Forskellen på Mr. Pink og de andre bureauer, som startes op af en fungerende artist, er, at Mr. Pink var trådt tilbage som aktiv mandestripper, da ‘Mr. Pink Striptease Entertainment’ i 2012 blev lanceret som et strip bureau, og dermed har Mr. Pink aldrig haft en egentlig dobbeltrolle.

Når en fungerende artist finder på at starte et strip bureau, skyldes det ofte, at artisten har vanskeligt ved at slå igennem hos de etablerede bureauer, og følgelig vælger at gå egen vej.

3. SIDSTE SALGSDATO OVERSKREDET…?

Det her med ‘at træde tilbage’ – som Mr. Pink gjorde INDEN han startede bureau – er også et element du bør have med i dine overvejelser. Det er nemlig sådan, at visse mandestrippere har svært ved at acceptere, at pensionsalderen for en mandestripper begynder noget før end den gør hos en kontorfuldmægtig i socialministeriet.
Derfor er det relevant at spørge: har han overskredet sidste salgsdato?

50-ÅRIG MANDESTRIPPER

At mandestripperen har rundet de halvtreds behøver ikke være et issue til det arrangement du er ved at stable på benene. Er det fx mormors halvfjerds års dag der skal fejres, så gør det nok mindre at den bestilte mandestripper er en moden herre med niogfyrre og fire fjerdedele år på bagen. I mormors øjne vil den hyrede charmør stadig være et stykke gufkød i sine velmagts dage.

EN KOMISK PARODI

Men er vi ude i en polterabend – og vel at mærke brudens første (og forhåbentligt eneste) – så kan det godt virke en smule anmassende, når den til lejligheden bestilte underholdning viser sig at være en indbildsk charlatan, som ikke har fjerneste forståelse for den forlegenhed han skaber, når forsamlingen ikke rigtig kan gennemskue om showet er mandestrip, eller en komisk parodi på Donald Trump.

Endnu værre – for ikke at sige direkte patetisk – bliver det, når mandestripperen vrider sine dobbelt boneloc reparerede hofter foran pigebarnet til hendes 18 års fødselsdag.

LAP DANCE FIFTY

De fleste mandestrippere er heldigvis flittige med morgengymnastikken, og holder sig i fysisk god form, men det er alt andet lige de færreste, i de voksnes rækker nyligt indtrådte, piger, som synes dagens højdepunkt er, når en halvtredsårig mand giver hende en lap dance.

Vist kan en midaldrende mand være sexet, og mon ikke en mand som Brad Pitt den dag i dag kan vække beundring hos unge kvinder. Men noget andet er, når en halvgammel mand med svajende og vridende bevægelser afklæder sig tøjet i takten til rytmisk musik.
Der er en naturlig årsag til at det var Channing Tatum der fik rollen som ‘Magic Mike’ og IKKE Brad Pitt – og den naturlige årsag kan aflæses direkte på de herrers dåbsattester.

4. BILLIG MANDESTRIP…?

En sidste ting du bør have for øje, er, hvordan mandestripperen ‘sælger sig selv’…
Er det “billigt”, ja så er det højst sandsynligt også et ‘billigt show’ du får.

Det kan også være han forsøger sælge den på kvantitet, at showet har en varighed ud over det normale, og du på den måde får MERE for pengene.
Lidt ligesom en restaurant der reklamerer med ‘spis så meget du vil!’ og giver indtryk af du får mere end du betaler for, upåagtet at du faktisk ikke orker at spise mere end en enkelt portion.
Sagen er, at et stripshow typisk har en varighed på ca. 12 minutter. Det lyder ikke af meget, men faktisk er det lige tilpas. Det er nemlig med strip som med et besøg på en restaurant: én portion rækker i langt de fleste tilfælde.
Vælger du et show på “40 minutter”, ja så ender du ligesom når du på restauranten vælger ‘tá selv buffeten’ – du er ved at brække dig!

ET SPØJST INDSLAG

Et stripshow – uanset om det er mandestrip eller pigestrip – er som regel tænkt som et spøjst indslag. Mandestripperen træder ind og indtager festen, og får kommende brud, fødselar, eller hvad dagens anledning nu er, bragt i centrum på en ganske underholdende måde. Mandestripperen overtager styringen af festlighederne, og opmærksomheden er på ham og det han gør. Det er både overraskende, frækt og grænseoverskridende, men samtidig muntert på alle måder.

Det muntre ophører imidlertid, dersom han fortsætter i 40 minutter…
Det var super festligt at mandestripperen kom ind og satte festen op i gear, men nu vil du og dine veninder gerne have festen tilbage, og selv styre festens videre forløb.

ONE MAN SHOW

Din drink er for længst tørret ud, og du trænger til at få fyldt op. Men mandestripperen står stadig midt på gulvet, med fuld fart på propellen, og spærrer vejen op til baren.

‘I’m sexy and I know it’ kører på repeat på grammofonen, og mandestripperen, som har været helt nøgen de sidste 30 minutter, er gået i total selvsving, og har lavet festen om til et one-man-show med kun ham!

PAKKE LØSNINGEN

Selvfølgelig kan der være arrangementer hvor et langt show er perfekt. Måske arrangerer dig og veninderne en ‘sex and the city’ fest, eller en tøseaften hvor der skal fyres op. Og så må et show gerne vare mere end 12 minutter.
Men er det der I er, så er I heller ikke ude i at spare, og købe kvantitet fremfor kvalitet. Så anbefaler Mr. Pink I bestiller en pakke med 2 – 3 friske fyre som både stripper og serverer drinks.
Den dør for jer, hvis det er ham ‘ta selv buffeten’ der skal holde den kørende.

FULL MONTY

Kvantiteten kan jo også ligge i andet end minut/krone. Måske tilbyder ‘Adonis the Cheap’ at du kan få full monty. Og så er det selvfølgelig ikke uvæsentligt at kvantiteten er i orden. Men er det der vi er, er det hele pladen fuld vi spiller, så står Mr. Pink’s drenge ikke tilbage for noget. Bevares, det er ikke normen. Drengene er vant til at gå balancegang mellem elegant og vulgært, og ved at helikopteren ikke bør flyve for lavt. Men hvis landingsbanen er kridtet op til den slags løjer, ja så har alle Mr. Pink’s drenge taget glatføre kursus. Det er netop det som er pointen. Det er professionel mandestrip det her!

Hos Mr. Pink Striptease Entertainment finder du kun top professionelle artister. Alle hobby strippere er sorteret fra!

Full Monty

Når du booker mandestrip hos Mr. Pink, har du fat i den lange ende…
Det er helt enkelt her du finder Danmarks professionelle mandestrippere.

Danmarks professionelle mandestrippere

Lad dig begejstre

Danny Latino

Daniel Italiensk danmarksmester i mandestrip... Denne italienske latino lover har et fantastisk drive på en scene. Han optræder med en frisk kombination af akrobatik og fræk udstråling; og generobrede DM titlen ved de officielle danmarksmesterskaber april 2016...

læs mere

Mr. Black

Mr. Black En ægte Michelangelo af kød og blod... Denne mand er mejslet ud i granit og er det kødelige resultat af billedhuggeren Michelangolos vådeste drøm! Mr. Black kan bookes til show i København og øvrige Sjælland Se også det øvrige mandestrip udvalg... Se hvor...

læs mere

Andy

Andy En gadedreng og mandestripper af guds nåde Andy er en gadedreng af guds nåde, men samtidig en sprudlende mandestripper... En energiudladning på et dansegulv! Der er fart over feltet og mandestrip for hver en skilling! Mr. Pink kalder ham Andy Frantic! Andy kan...

læs mere

Mandestrip med bar røv og glimt i øjet

Full Monty!

Danmarks vildeste mandestrippere!

Landets allerbedste artister

Alle artister i Mr. Pink’s stald – såvel de kvindelige som de mandlige – er professionelle striptease artister med situationsfornemmelse, stil og klasse. De benytter Mr. Pink som agent i forbindelse med bookinger, men fungerer grundlæggende som små selvstændige virksomheder, for hvem succesen kun kommer i forbindelse med egen professionalisme.
Når de har valgt Mr. Pink som agent for deres egen virksomhed som professionelle strippere, skyldes det Mr. Pink’s mangeårige erfaring i branchen.

Book hos Mr. Pink

Mr. Pink var selv aktiv mandestripper i de glade 90’ere og ved derfor hvad de mandestrip glade piger efterspørger. Derudover har Mr. Pink – qua sin engagement i Danmarks største strip bureau Strip Danmark – også stor erfaring med booking processen i forbindelse med strip. Hvilket du vil erfare det øjeblik du vælger at booke din mandestripper hos Mr. Pink.

Mr. Pink er stolt over at proklamere, at her – på det der engang var en side hvor man kun kunne booke Mr. Pink – her finder du idag topprofessionelle striptease artister af begge køn…

mandestrip

Mr. Pink Striptease Entertainment
er en del af
Pink Sky Event Inc.
Islevdalvej 200
2610 Rødovre

tlf: 42903242

Telefonisk booking
hverdage 10 - 21
lørdage 12 - 01

all rights reserved © 2016
Pink Sky Event Inc.